2020-11-05 07:45:48• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Maradjon inkább a háttérben, és ne játssza ki még az ütőlapjait

Napi horoszkóp november 5-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Könnyen válhat ma egy ostoba félreértés áldozatává. Lehet, hogy csak érzelmileg, de lehet, hogy anyagilag is kizsákmányolva érzi magát. Mielőtt azonban összevesznek az illetővel, beszélje meg vele a dolgot!


Bika: IV. 20. - V. 20.

A munkahelyén viharfelhők gyülekeznek, kellemetlen konspirációk áldozata lehet. Legyen óvatos, és ne az erő, hanem a furfang módszerét alkalmazza a védekezésnél.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ne próbáljon meg semmit sem erőltetni, ami tulajdonképpen már bukásra van ítélve. Ne erőltesse a tempót, ossza be magának úgy a dolgait, ahogy jól esik. Ne kapkodjon el semmit, gondolja meg jól, mielőtt valamiben döntést hozna.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Merkúr már előre fordult. Alaposan felpörögnek az események. A Ráknak is gyorsan kell reagálnia, ha nem akar lemaradni a lehetőségekről, vagy kedvezőtlen színben tűnni fel a főnökei előtt. A tétovázását most kelletlenségnek vélhetik!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Találkozhat egy régi ismerősével, és meglepődve tapasztalhatják, hogy még mindig vonzódnak egymáshoz. Ha egyedülálló, akkor adjon egy esélyt a dolognak, még bármi lehet ebből a kapcsolatból!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Most önnek is sokat kell tennie azért, hogy megtalálja a szerencséjét. Induljon ki abból, hogy esélye van arra, hogy találkozzon jó dolgokkal, vagy legalábbis megkapja azt a pénzt a munkájáért, amit megérdemel, de meg kell küzdenie érte!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha a közelmúltban elindított valamit, most végre beérik a munkája gyümölcse, és elkönyvelheti az első sikert is. Egy rokonától érkező hír viszont alaposan felzaklathatja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rákban jár. Többször is előfordul ma, hogy sértődötten elvonul, a kollégái nem is értik a reakcióját. Ha nem is sikerül minden rögtön, amit tervez, de gyorsan be tudja hoznia lemaradását.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Maradjon inkább a háttérben, és ne játssza ki még az ütőlapjait! A szerelemben minden lehetséges, a felhőkben lebegő hangulattól a veszekedésig. Próbáljon higgadtan reagálni akkor is, ha a párja értelmetlen vitákba rángatná bele.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Mindig a munkájára koncentrál, még otthon is arról beszél, nem bír kikapcsolódni. Ráadásul a családja nehezményezi, hogy míg önt meghallgatják, önt egyáltalán nem érdekli a többiek gondja. Próbáljon ezen egy kicsit változtatni!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Ma sokat érhet el a humorával és a kedvességével. Jól ki tud jönni a többekkel, és még azt sem fogják öntől zokon venni, ha egy kényes kérdésben a kezébe veszi az irányítást, vagy ha hibát vég a munkában.


Halak: II. 19. - III. 20.

Valami megérkezésére régóta vár már, lehet ez egy levél, vagy egy üzenet, és végre meg is kapja! Ma egyébként is kellemes meglepetésekre, fordulatokra számíthat, örömteli napja lesz, főleg, ha teret enged a spontaneitásnak.

 

 

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: